Pagina's

12-12-2010

Project 365!

Heeee,
superleuk dat je kijkt bij mijn Project 365!

Vanaf 1 januari 2011 zal ik hier een jaar lang, elke dag een foto plaatsen, met een korte beschrijving van mijn dag. Het gaat me waarschijnlijk niet lukken om het elke dag te plaatsen, soms heb ik het te druk met school, of ben ik op vakantie ofzo, dus dan plaats ik er daarna heel veel in 1 x.

Ik heb mijn project 365 'My Side Of The Story' (oude versie) genoemd, omdat dat de titel is van een liedje van Only Seven Left, waar ik fan van ben c: En het is wel toepasselijk, toch? Dat was trouwens ook het eerste liedje dat ik van hun hoorde, en door deze werd ik fan c:
Daaronder heb ik 'when i'm six feet under the stars'. Dat komt van het liedje 'Six Feet Under The Stars' van All Time Low, daar ben ik ook fan van, haha ;) Ik vind dat een heel leuk zinnetje, dus die wilde ik er graag bij hebben. Eigenlijk heeft het niet echt een betekenis voor de site, want ik ben ook geen six feet lang ofzo (zal ik ook nooit worden)

Verder ben ik geboren op 17 maart 1996, en nu dus 14 jaar oud (/jong?). Ik heb 2 broertjes van 10 & 12 en woon in Berkel & Rodenrijs, in Zuid-Holland. Ik zit nu in 3vwo en heb superlieve vriendinnen :D! Ik hou van foto's maken, schrijven, augurken, chocolade pepernoten (vooral de witte!), nagellak, en salamipizza. Ik hou ook van mensen met een beetje humor. Als je nog meer over me wilt weten, kun je op mijn profiel klikken, aan de rechterkant : )

Ik heb heel veel zin om te beginnen met het project, en het liefst begin in gewoon gelijk morgen. Maar het is natuurlijk wel zo leuk om op 1 januari te beginnen, dus ik hou me nog even in :)

see you in 2011!
xxxxx Beau

PS. heb jij ook een Project365? Geef me je link even in een reactie, en dan zet ik hem op mijn lijstje in de sidebar :) >>
edit ; PPS. Op MSOTS hebben we nu ook een huisdier! Een hamster, genaamd Betsie :D in de sidebar zie je Betsie in haar territorium c: