Pagina's

26-04-2011

Maandag 18 april (108/365) Only 257 Left

WARNING : 18-4 19-4 20-4 & 21-4 WORDEN ENORME LONDEN-FOTO-VERSLAGEN!


Vandaag gingen we eindelijk naar Londen! Heel de klas keek er echt al maanden naar uit, en vanmorgen om 6:00 stond iedereen met z'n koffers bij school. Om 6:30 gingen we met de bus naar Calais, in Frankrijk, waar we met de bus in een trein gingen die onder de zee doorging naar Dover, Engeland. Het leek me echt heel eng, maar binnen 35 minuten waren we er al, en je merkte er bijna niks van :') Rond half 3 kwamen we bij ons hostel in Kensington aan. Meteen daarna gingen we alweer door naar Londen zelf om daar een beetje rond te lopen en wat dingen te bekijken.




 

We zouden eigenlijk ook nog in de London Eye gaan, maar er stond een wachtrij van bijna een uur, en we hadden natuurlijk geen tijd te verliezen (Y)
We hebben echt onze ogen uitgekeken! Al die leuke rode dubbele bussen, die telefooncellen, mooie gebouwen en al die kraampjes overal! We kregen ook nog een beetje vrije tijd om te winkelen in Covent Garden, maar dat vond ik niet zo heel bijzonder. Rond 6 uur hebben we in het hostel gegeten, sla met aardappels en peentjes&erwtjes, en als toetje een brownie :)


's Avonds zijn we naar Trocadero geweest. Dat is een soort van overdekt centrum waar je kunt gamen en een beetje rond kunt lopen. Er zitten allemaal aparte Chinese winkeltjes en heel veel souvenirshops. Ze hadden er ook een Ben & Jerry's winkel! : D


Gelukkig doen ze hier niet zo tuttig met de bolletjes (zoals in de ijswinkel bij ons op dorp). Ik nam natuurlijk Cookie Dough!
Het was echt een hele leuke dag! Rond 12 uur (1 uur Nederlandse tijd) sliep heel de kamer al, want we waren heel moe!